Шокантно: Се сликала со пиштол вперен во две годишно дете и фотографијата ја објавила на Фејсбук!

Шокантната фотографија  на непозната жена која вперила пиштол во глава на дете предизвика остри реакции на социјалните мрежи. И покрај илјадниците прегледи на Јутуб идентитетот на жената и детето сеуште не е познат.На фотографијата се гледа како една млада жена со насмевка на лицето, вперува пиштол, директно, помеѓу очите на две годишно дете.
Единствено што е познато е дека фотографијата се појавила на аргентински Фејсбук, па се верува дека жената и дететосе од Јужна Америка, но освен тоа не се познати никакви други информации.
Не е познато ни дали пиштолот на сликата е вистински, но без оглед на тоа, организациите за заштита на деца тврдат дека ваквото соочување со огнено оружје, може негативно да делува на децата. На фотографијата се гледа како една млада жена со насмевка на лицето, вперува пиштол, директно, помеѓу очите на две го

Пронајдете не на следниве мрежи: