Сокрила наполнет пиштол во вагина!

Loading...

Тинејџерка од Америка која била приведена поради брзо возење, наполнет пиштол сокрила во вагина!Далас Арчер тинејџерка која е приведена поради пребрзо возење во вагината имала сокриена наполнет пиштол…
Полицајката останала зачудена кога напипала чуден предмет во нејзиниот меѓуножје. Токму поради тоа ја одвела девојката во тоалет и забележала дека во интимните делови имала сокриено пиштол.
Подоцна се заклучило дека пиштолот не е нејзин. Таа е обвинета за поседување оружје, а во моментов е пуштена на слобода со кауција од 6.000 долари. Далас Арчер тинејџерка која е приведена поради пребрзо возење во вагината имала сокриена наполнет пиштол…
Полицајката останала зачудена к

loading...
Loading...