Солзи и тага: 11-годишно момче се обеси бидејќи врсниците го малтретирале

Асад Кан од Јоркшир е пронајден без знаци на живот во својата детска соба, кратко откако на својата мајка ѝ се пожалил дека врсници го малтретирале на училиште.Неговите најблиски се во шок и неверување, откако медицинските лица се обиделе да го повратат во живот, но не успеале.
Кан се самоубил со бесење.
Кан одел на училиште само 3 недели, а последно нешто што ѝ кажал на мајка си било дека бил малтретиран од соученици на училиште.

Неговите врсници пишуваат трогателни статуси на Фејсбук, огорчени од смртта. Но, некој од тие негови врсници го малтретирал до степен, малиот Кан да посегне по животот.
Оваа немила вистинска приказна, на различен начин се случува секаде.
Голем број на основци и средношколци секојдневно ги малтретираат своите врсници, потсмевајќи им се по различни основи.
Токму затоа, родителите мора да обрнат поголемо внимание на однесувањето на нивните деца, како и правилно да ги воспитуваат.Неговите најблиски се во шок и неверување, откако медицинските лица се обиделе да го повратат во живот, но не успеале.
Кан се самоубил со б

Пронајдете не на следниве мрежи: