Сонцето ќе стане црно, неверојатен земјотрес ќе ја погоди Земјата: Крајот на светот пристигнува на 29 јули

Loading...

Имено, екипата на сајтот „End Time Prophecies“ предупредува во својата нова снимка дека токму оваа година ќе дојде крајот на светот.Крајот на светот пристигнува на 29 јули. Од некоја причина теоретичарите на завера се опседнати  со  оваа идеја за крајот на цивилизацијата.
Имено, екипата на сајтот „End Time Prophecies“ предупредува во својата нова снимка дека токму оваа година ќе дојде крајот на светот. Не може многу  да им се верува бидејќи истата екипа предвидела дека астероид ќе не удри на 6 мај, како и  дека Барак Обама во јуни ќе открие дека е Антихрист. Ништо  не се случи.
Според нивните најнови  тврдења, на 29 јули не очекува крајот на светот. Тогаш Исус Христос по втор пат ќе дојде на Земјата што  ќе се случи во исто  време кога ќе се поместат  магнетните плочи на Земјата и ќе создадат глобален земјотрес

 
„Земјата ќе ја погоди  неверојатно силен земјотрес, а Сонцето ќе стане црно, додека Месечината потполно ќе се сврти. Ѕвезди  ќе паѓаат од небото, како големи  смокви кои паѓаат кога силен ветер ги  тресе. Секоја планина и остров ќе се поместат  од своето место. Ќе се создаде вакум кој  ќе ја исцица целата Земјена атмосфера,“, се наведува во  видеото.
Крајот на светот пристигнува на 29 јули. Од некоја причина теоретичарите на завера се опседнати  со  оваа идеја за крајот на цивилизација

loading...