Сообраќајка на Google!

Loading...

Колите на Google кои се задолжени за сликање на Street View делот од Google Maps се нешто како светиот грал на патиштата.Кога ќе видите некоја, веднаш ве фаќа страв дека ќе бидете сликани за целиот Интернет, па внимавате како возите…
Секако, постојат и исклучоци…на пример во Индонезија. Во оваа држава, колата на Google удрила во автобус. Наместо возачот да излезе, да се извини и да размени контакт информации, тој избегал од местото на „злосторот“. И удрил уште еден автобус! Иако веројатно нема да ни верувате, но потоа возачот се судрил и во камион. 🙂
Засега нема информации за повредените лица во овие инциденти. 
Повеќе на GSM.MKКога ќе видите некоја, веднаш ве фаќа страв дека ќе бидете сликани за целиот Интернет, па внимавате како возите…

loading...
Loading...