Сопругата на Огнен Амиџиќ се соблече и ги исплаши фановите

Loading...

Сопругата на познатиот водител Огњен Амиџиќ, Данијела Димитровски и покрај тоа што е мајка на тригодишен син успеа да ја сочува витката линија.Данијела објави фотографија во бикини која предизвика многу реакции.
Нејзиното тело некои го нарекоа витко и атрактивно, а други пак анорексично. Што мислите вие?
Данијела објави фотографија во бикини која предизвика многу реакции.
Нејзиното тело некои го нарекоа витко и атрактивно, а други пак анорек

loading...