Сопругот ѝ исчезнал по свадбата! По долги години ја дознала тешката вистина

Пеги Херис од Тексас се омажила за саканиот Били со кој била во врска во далечната 1944. година, и заедно уживале шест недели во брак, а потоа тој исчезнал без збор.Тој бил регрутиран за Втора светска и од тогаш таа не чула збор за него. Мислела дека загинал во војна, но не добила известување.
По 68. години со истрага нејзин роднина открил дека Били загинал при пад на воен авион.
Тој бил регрутиран за Втора светска и од тогаш таа не чула збор за него. Мислела дека загинал во војна, но не добила известување.
По 68. го

Пронајдете не на следниве мрежи: