Сопругот ја тепал, но таа сѐ му простила: Денес има 44 години и изгледа сосема поинаку!

Loading...

Маја Радовановиќ од првиот ден настапува под името Маја Маријана, а во својата кариера освоила бројни награди на фестивали.Првиот настап го имала во 1992 година кога се појавила на естрадата и покажала дека дошла нова пејачка надеж.
Потоа редовно почнала да гостува по емисии и со песните почна да ја освојува публиката.
Маја тогаш имала кратка и исфарбана портокалова коса, а уште како девојка го привлекла вниманието со специфичниот изглед.

Таа повеќе пати била жртва на физичко злоставување од страна на сопругот, а повеќепати му простила што ја тепал.
Сепак, одлучила да стави точка на нивниот однос.
Пејачката има две ќерки – Милица и Анѓела, а денес има 44 години изгледа сосема поинаку.Првиот настап го имала во 1992 година кога се појавила на естрадата и покажала дека дошла нова пејачка надеж.
Потоа редовно почнала да гост

loading...