Сопругот на лекарката го извршил убиството?

Loading...

Полицијата се сомнева дека сопругот го извршил убиството на лекарката од Клиниката за нефрологија, објави порталот „МКД.мк“. Телото на 53-годишната Ј.М.С. од Скопје, лекарка и професорка на Медицинскиот факултет во Скопје, синоќа било пронајдено во близина на Клиничкиот центар со повреди од нож во вратот и по телото, како и со исечени вени.
МВР за денеска најавува повеќе информации за ова убиство.Телото на 53-годишната Ј.М.С. од Скопје, лекарка и професорка на Медицинскиот факултет во Скопје, синоќа било пронајдено во близина на Клиничкиот ц

loading...