Сопругот на познатата пејачка во канџите на дрогата

Loading...

Раперот Стефан Ѓуриќ Раста, кој неодамна се ожени со поп-пејачката Ана Николиќ, ужива во брачниот живот, но изгледа и во уште нешто. Имено, неговите обожаватели „ископаа“ негова фотографија, објавена пред еден месец на „Инстаграм“, на која се наоѓа во студиото, пие пијачка, а во раката држи голем, запален џоинт.
Освен тоа, деновиве српските медиуми на големо пишуваат дека Раста пред секој настап консумира наркотици, а тоа го поткрепуваат со фотографии.Имено, неговите обожаватели „ископаа“ негова фотографија, објавена пред еден месец на „Инстаграм“, на која се наоѓа во студ

loading...