Сопружници од Тетово му влегле дома со пиштол

СВР Тетово поднесе кривична пријава против 34-годишниот Н.М. кој минатиот месец околу 21 часот и 30 минути, дошол во станот на 28-годишниот В.С. и поради нерасчистени сметки извадил и пиштол кој го вперил кон него.Полицијата информира дека во еден момент нападнатиот тетовчанец успеал да му го одтурне од рака пиштолот по што истиот паднал на подот.
По ова насилникот го зел пиштолот и заедно со сопругата која била со него, ја напуштиле зградата.Полицијата информира дека во еден момент нападнатиот тетовчанец успеал да му го одтурне од рака пиштолот по што истиот паднал на подот.
По

Loading...