Сопствената ерекција го уби , девојката избегала

Во официјалниот извештај на обдукцијата се наведува дека е мртов поради ‘’стрес од константната ерекција’’.Самсон наводно земал апчиња за да ја импресионира својата помлада девојка со љубовните вештини и сексуалната издржливост.
 
Апчињата  ги купувал  во аптека во која не барале рецепт.
 
Мажот тој план му го раскажал на пријателот на кој м у кажал дека три месеци ја заведувал девојка му дека ќе имаат одличен сексуален живот и сега е спремен тоада и го покаже.
 
Освен тоа апчињата ги мешал со алхохол што било кобно и предизвикало срцев удар и повишен крвен притисок .
 
Неговата патнерка помегнала а полицијата викнала брза помош која неговото мртво тело со видна ерекција го префрлиле во мртовечницата во   Варију .
 
Не се знае колку лекови за потенција земал.Самсон наводно земал апчиња за да ја импресионира својата помлада девојка со љубовните вештини и сексуалната издржливост.
 
Ап

Пронајдете не на следниве мрежи: