Сораја го јавна среде емисија

Сораја Вучелиќ гостуваше во Амиџи шоу, каде и самата нејзина појава ја остави публиката без текст.
Сребрениот стајлниг беше и повеќе од провокативен, но нешто друго сепак го привлече најголемото внимание. Сораја среде емисија јаваше механички бик, а нејзините артибути и тоа како дојдоа во фокусот.
Судејќи по тоа како се држи, не и одеше воопшто лошо, а публиката остана во неверување.
Како изгледаше тоа, гледате од најавата за емисијата:
 
Сораја Вучелиќ гостуваше во Амиџи шоу, каде и самата нејзина појава ја остави публиката без текст.
Сребрениот стајлниг беше и повеќе од про

Пронајдете не на следниве мрежи: