Сораја исплашена: „За малку ќе ме киднапираа во Дубаи!“

Loading...

Сораја која често работно патува во Дубаи кажува дека во Соединетите Арапски Емирати има често проблем поради нејзиниот секси изглед!Таа кажува дека за малку ќе ја киднапирале. Некои момци неа и нејзината пријателка ги пнабљудувале цела вечер во дискотеката каде што биле.

 

Откако излегле од дискотеката во бесни автомобили со затемнети стакла ги следеле до нивниот хотел. За среќа го викнале обезбедувањето, а момците веднаш избегале со автомобилот.
 Таа кажува дека за малку ќе ја киднапирале. Некои момци неа и нејзината пријателка ги пнабљудувале цела вечер во дискотеката каде што биле.

loading...
Loading...