Сораја пораснала во дом за незгрижени деца!

Loading...

Откако семејството на мајката на старлетата ја протерало, затоа што останала бремена, Сораја е наскоро предадена на згрижувачко семејство во Војводина. Потоа следеле болните денови, бидејќи мајка и по неколку месеци Сораја ја сместила во домот за незгрижени деца “Младост”, а набргу потоа починала.
Старлетата рано останала без мајка, а со татко и неодамна воспоставила добар однос.
Со оглед на тоа дека татко и не „марел“ многу за ќерка му, таа со мајка и се вратила во Црна Гора, а поради тоа што немала со што да ја издржува, ја дала на семејство во Војводина. Потоа Анка ја сместила во домот „Младост“. Кога семеството се одрекло од неа, мајката и старлетата отишле да живеат со нејзините браќа. Меѓутоа, набрзо се разболела и умрела кога Сораја имала само 17 години. Сораја некое време живеела со татко и, но по завршувањето на средното образование, се преселила во Белград.
Малку е познато дека Сораја имала проблеми во мегучовечките односи, па многу пати се тепала без причина. Поради тоа што морала сама да се издржува, во 2011 година решила да се пријави во реалното шоу „Големиот Брат“, по што станала позната. Денес таа заработува сликајќи се полугола за насловните страници и појавувајќи се по ноќните клубови.
Иако нејзината соперничка по струка Станија изјави дека од сликање не може да се живее, сепак на Сораја изгледа добро и оди. Моментално е трета година на Студиите по Психологија, и не се потресува многу поради оскудното образование. За потсетување, таа во текот на реалното шоу имаше два големи лапсуси, кога кажа дека Султан Сулејман живеел во 20 век, а исто така незнаеше ни каде се наоѓа градот Прилеп.Откако семејството на мајката на старлетата ја протерало, затоа што останала бремена, Сораја е наскоро предадена на зг

loading...