Сораја сакаше да го истакне задникот, но се покажа „нешто“ друго!

Сораја повторно успеа да ги воодушеви мажите, фотографирајќи се во уште едно жешко издание.Овој пат нејзините гради не се наоѓаа во преден план, туку нејзиниот задник.
Нејзиниот задник успешно бил фотографиран под вистинскиот агол и поради тоа добила бројни комплименти.

 
Среќа што некои забележаа дека нејзините шорцеви немаат џеб, инаку ќе „пукаше“ на сите страни…
Овој пат нејзините гради не се наоѓаа во преден план, туку нејзиниот задник.
Нејзиниот задник успешно бил фотографиран под вистинскиот агол

Пронајдете не на следниве мрежи: