Сороспискиот платеник Борјан Јовановски доби плуканица в лице

Loading...

Еден од најгласните поддржувачи на СДСМ, човекот кој со години е финансиран од фондовите на Сорос и УСАИД, но и неколку други странски амбасади, денес беше цел на гневот на народот.Неколку млади момци, го истурија својот револт, овој пат само со вербално предупредување, плукајќи го во лице соросоидниот експонент Борјан Јовановски кој во интервју на Ал Џазеира ги нарече Македонците „измислена нација на Славомакедони“, но и редовно ја критикува и навредува државата со помош на неговата сестра преку лажното изветување за состојбите во државата пред меѓународните организации.
Денес, граѓаните започнаа да ја земаат правдата во свои раце.

 
ЖурналНеколку млади момци, го истурија својот револт, овој пат само со вербално предупредување, плукајќи го во лице соросоидниот експонент Борјан Јованов

loading...
Loading...