Совет за добар брак: Секс, секс и само секс!

Loading...

Актерката Џоан Колинс е веќе 12 години мажена за 35 години помладиот Перси Гибсон. Таа ја открива тајната за успешен брак. Притоа откривајќи дека не е важен изгледот. 
За успешноста на нејзиниот брак е заслужен само сексот!
Актерката Џоан Колинс е веќе 12 години мажена за 35 години помладиот Перси Гибсон кој како што вели таа е заслужен за среќата и нејзиниот добар изглед.
„Секс, секс, секс… Покрај сексот својот изглед го одржувам и со јака шминка но не со пластични операции“ вели таа. 
 Таа ја открива тајната за успешен брак. Притоа откривајќи дека не е важен изгледот. 
За успешноста на нејзиниот брак е заслужен само с

loading...
Loading...