Совети од најстарите проститутки кои имаат „поминато“ 355.000 мажи

Со скоро 100 години заедничко искуство, не постојат работи што Луиз и Мартин Фокенс не го знаат за мажите. Овие 71-годишни сестри готово половина век работеле како проститутки, а минатата година отидоа во „пензија“. Луиз и Мартин спиеле со вкупно 355.000 мажи за време на својата „кариера“, а започнале да се занимаваат со оваа работа кога имале 20 години.Тие се сензација на Амстердам
– Она што го научив за мажите е дека не чини кога пијат. Исто така, научив дека на мажите им се потребни проститутките, бидејќи тоа е нормална појава која би требала да се почитува. Мажите се такви. Јас немам проблем со тоа и ме нервира што им пречи на луѓето – рече Луиз, која е мајка на четири деца.
Иако сакале да престанат да се занимаваат со проституција само неколку години од започнувањето, сепак се предомислиле и сега се вистинска амстердамска институција. Сестрите често ја посетуваат Црвената улица, но повеќе не работат со клиенти.
Овие сестри ќе се појават во документарен филм на телевизијата „Фокс“. Исто така, тие имаат своја книжарница, а се занимаваат и со сликање.
-Мораме и понатаму да работиме, бидејќи немаме пензија како останатите наши врсници. И понатаму се гледаме со некои наши редовни клиенти и излегуваме со нив, рече Луиз.

 Дајте му го на вашиот маж тоа што го сака
– Не барајте многу и слушајте ги неговите желби и потреби. Секој маж очекува нешто друго и во тоа е тајната да откриете што всушност сака вашиот маж. Мажите сакаат да бидат слободни. Ако нивните сопруги не сакаат да спијат со нив, тие ќе отидат кај проститутките. Затоа, ако сакате да го задржите вашиот маж, секогаш бидете тоа што сте, но морате да го почитувате и да ги слушате неговите потреби, рекоа сестрите.
Тие се сензација на Амстердам
– Она што го научив за мажите е дека не чини кога пијат. Исто така, научив дека на мажите им

Пронајдете не на следниве мрежи: