Совети за сексот од Лепа Брена

Лепа Брена нема никакви проблеми со разговорот за сексот. Додека нејзините колеги се фотографираат полуголи, но сексот им е табу тема.
Таа остави и порака до младите во врска со сексот:
„Да не мислат дека тоа мора да изгледа како во порно филмовите. Затоа што тоа се филмови кои се снимаат и монтираат. Тоа може да трае по два три дена, објасни пејачката.
„Треба да бидете луди додека сте млади,а подоцна само ќе се сеќавате на тоа. Не е вели за џабе младост-лудост, порача Брена.

 

Таа остави и порака до младите во врска со сексот:
„Да не мислат дека тоа мора да изгледа како во порно филм

Пронајдете не на следниве мрежи: