Совршените сопруги се раѓаат во овие три хороскопски знаци

Loading...

Овие три хороскопски знаци, се најдобрите сопруги.РАK
Чувствата на овие жени се многу силни и интензивни, таа знае да сака вистински. Со неа, ништо никогаш нема да ви недостига, и подготвена е се да направи за партнерот.Таа сака кога сите околу неа се среќни и секогаш ќе се обидува денот да ви биде исполнет со убави работи. Единствениот проблем е дека се склони да ги драматизираат работите, но никој не е совршен, а тоа е само мала ситница во споредба со тоа колку е подготвена да даде. Таа е голема домаќинка и мајка, секогаш сè постигнува. Сè што очекува од мажот е почит, искреност, и да е до неа.
ЛАВ
Таа е храбара, бестрашна и неверојатно способна. Покрај себе сака партнер со кој ќе имаат многу сличности, и ќе си бидат поддршка. Таа знае да сака , и тоа на свој начин. Дури и кога се лути е бескрајно шармантна. Нејзините чувства се искрени, со неа ќе се чувствувате безбедно. Таа е голем борец, кога нејзините деца се во прашање.
Од партнерот очекува да ја обожува како и да ѝ дава внимание. Но кој не би го сакал истото покрај жена родена во овој знакн, бидејќи таа создава љубовно царство.
ЈАРЕЦ
Тоа што на било кој просечен маж ќе му го „скрши 'рбетот“ оваа дама ќе го поднесе толку дискретно и со достоинство, па ќе се запрашате дали сте и достоен?
Доколку одлучите дека сте достоен, бидете сигурни дека вашата љубов ќе гори постојано и силно, и тогаш кога сите други се веќе изгорени. Таа не живее во фантазија, и стои цврсто на земја и точно знае што и од кого да очекува.  Ако ваква жена сте успеале да привлечете и се прашувате како ви успеа да го направите тоа, треба да знаете дека таа може да ве види подобро отколку што се гледате себеси.  Ќе стори сé за да го извади најдоброто од вас. Како мајка е биде строга, но фер. Се што бара од партнерот е да покаже карактер и упорност.РАK
Чувствата на овие жени се многу силни и интензивни, таа знае да сака вистински. Со неа, ништо никогаш нема да ви недос

loading...