Спејко со нова убавица!

Loading...

Победникот во шоуто Големиот брат, Дарко Петровски ­ Спејко, по се изгледа заборави на својата „ријалити” љубов Тина Шегетин и си фати нова девојка.Новота девојка Спејко ја покажал на Инстаграм, и тоа објавувајќи фотографија под која напишал ­ „Мојата кралица“.
27­годишниот Спејко со атрактивната бринета, која се вика Нена и е од Куманово изгледа конечно успеа да ја заборави Тина со која врската ја започна по излегувањето од шоуто. Очигледно му тргна ем во љубовта ем во работата.
Новота девојка Спејко ја покажал на Инстаграм, и тоа објавувајќи фотографија под која напишал ­ „Мојата кралица“.
27&

loading...