Спиела со ученикот: До нејзиниот маж стигнала фотографија, и тој…

Loading...

Во собата ги пронашол другиот ученик и направил фотографија од својата наставничка како лежи во креветот и момчето како стои до вратата.Наставничка од Франција е снимена во кревет со својот ученик по матурската вечер.
Изабел Грахам има 28 години и е обвинета за секс во хотелска соба со 17-годишен малолетник.
Наставничката и ученикот биле сами, но таа на суд инсистирала дека е жртва и дека сигурно нешто и ставиле во пијалокот, бидејќи „личноста која лежи во креветот очигледно нема контрола над ситуацијата“, што според неа може да се види на фотографијата.
Погледнете ја фотографијата на следната страница:

Случката завршила на суд откако соученикот ги објавил фотографиите на социјалните мрежи. Таа категорично тврдела дека е активна христијанка и дека се воздржувала од секс се до првата брачна ноќ.
Нејзиниот сопруг Ендру Вилки, кој наскоро треба да стане свештеник, застанал на нејзина страна и тврдел дека Грејам „секогаш ја става верата пред другите работи во животот“.

Поранешната професорка сакала судењето да биде затворено за јавноста, но тоа е одбиено. После сето ова, таа дала отказ од училиштето во кое работела.Наставничка од Франција е снимена во кревет со својот ученик по матурската вечер.
Изабел Грахам има 28 години и е обвинета за секс во хотел

loading...