Шпиунски фотографии: Porsche 911 GT3 RS

Loading...

Ова се првите фотографии од прототипот на Porsche 911 GT3 RS сликани во текот на тестирањето на стазата во Нирбург во Германија. Мораме да пизнаеме

loading...
Loading...