Според Инстаграм ова се најлајкуваните #TBT за 2014

Кој има најпопуларен #TBT за 2014? Инстаграм ја анализираше својата база на податоци и откри дека најмногу допаѓања има на фотографијата на Џастин Бибер.Секој четврток, Инстаграм се полни со фотографии од најдобрите пријатели или најлошите модни избори од детството. #ТhrowbackThursday – скратено како #TBT – носталгија управувана од социјалните мрежи, тренд кој го усвои секој член од семејството Кардашијан, па дури и Обама.

Но кој има најпопуларен #TBT за 2014? Инстаграм ја анализираше својата база на податоци и откри дека најмногу допаѓања има на фотографијата на Џастин Бибер.
Еве кои се најпопуларните фотографии од минатото, според Инстаграм за 2014.
Kim Kardashian

Michelle Obama

Joe Biden

Beyonce

Kate Upton

Reese Witherspoon

Justin Timberlake

Cara Delavigne

Jimmy Fallon

Ellen
Секој четврток, Инстаграм се полни со фотографии од најдобрите пријатели или најлошите модни избори од детството. #ТhrowbackThursday – скрате

Пронајдете не на следниве мрежи: