Според обликот на градите дознајте каква „мачка“ е во кревет

Loading...

Италијанскиот сексолог Пијеро Лоренцони типовите на женски гради ги поделил според обликот на овошјето. Тој смета дека секоја од овие шест категории можат да им помогнат на мажите според градите да разберат дали некоја дама е нивен вистински избор.Диња
Жените со големи округли гради како лубеница или диња често се доживуваат како мајчински типови. И тоа не е далеку од вистината. Жените со вакви гради се хедонистки кога станува збор за храната, сакаат мажот да ги сака, но сексот го сакаат далеку помалку.
Лимони
Жените се кренати и испакнати гради како лимон, знаат да уживаат во сексот, полни се со живот и умеат да прифатат шеги на своја сметка. Сакаат врамнотежен живот без многу изненадувања.
Грејпфрут
Исправени, а цврсти гради исто така не ветуваат добар секс. Таквите жени изгледаат еротично, но се срамежливи.
Круши
Жените со гради во облик на круши сакаат љубов во сите облици. Понекогаш се многу недоследни, па може да бидат и религиозни и склони на неверство.

 
Портокал
Ниту жените со јадри гради во облик на сочни, примамливи портокали нема да знаат да ги распламтат страстите во кревет. Тие се со самодовреба, ги знаат своите цели, но сексот не ги интересира. Повеќе се заинтересирани за разговор и пријателство.
Цреши
Жените со мали гради кои потсетуваат на цреши се забавни, возбудливи и интелигентни. Тие се совршени партнерки, како за секојдневниот живот така и за возбудлив и непредвидлив одмор. Својот авантуристички дух го внесуваат и во водење на љубов.
Домат
И на крајот, син домат. Не е овошје, но жените на кои градите им наликуваат на син домат се преполни со љубов и во животот уживаат со полна пареа.Диња
Жените со големи округли гради како лубеница или диња често се доживуваат како мајчински типови. И тоа не е далеку од

loading...
Loading...