Според обликот на градите проценете каква е во креветот!

Италијанскиот сексолог Пијетро Лоренцони врстите на гради ги споредил со видови овошја и тврди дека со величината и обликот мажите можат да откријат се за некоја жена.За да видите каква е една жена во креветот, не морате да ја „вкусите“ под чаршавот. За такво нешто ви е потребно само едно остро око кое на неколку секунди ќе се загледа во нејзините гради.
Во комбинација со знаењето кое сега ќе ви го пренесеме во моментот ќе ви стане јасно дали се зборува за добра или лоша љубовница.
Така, во однос на големината обликот на женските гради можете да разликувате неколку врсти на љубовници…
Диња
Лоренцони тврди дека жените со округли гради се мајчински типови. Тие првенсвено сакаат да му се восхитуваат на еден маж. Ако ги размазите многу ретко ќе го одбиваат вашиот повик за секс.
Лимон
Мажите кои сакаат жени со див и нескротлив карактер треба да ги одберат оние чиј врв на градите потсеќа на лимон. Овие жени се полни со живот, понекогаш се слатко дрски, но пред се сакаат живот полн со изненадувања и адреналин.

Грејпфрут
Жените кои се кријат зад ваквите гради се далеку од она што мажите го очекуваат. Можеби делуваат секси и заводливо, но тие се всушност многу срамежливи и не се заинтересирани за изливи на страст.
Крушки
Жените со гради со облик на крушка сакаат љубов во сите можни варијации. Иако се конзервативни, жените со вакви гради сакаат секс во сите варијанти. Понекогаш се доста религиозни, но тоа не ги спречува да уживаат во авантурата.
Портокал
Ако нејзините гради ве потсеќаат на портокал, вас не ве очекува жежок секс. Жена со два портокали под тесна маица е доста самоуверена, добро знае кои и се животните приоритети, но е многу малку заинтересирана за игрите во креветот.
Цреши
Ако црешите се вашето омилено овошје, знајте дека жените со мали гради кои потсеќаат на ова овошје се доста забавни и возбудливи. А и доста интелегентни. Поради тоа се и одлични партнерки за секојдневниот живот, како и за добар провод, а во креветот се доста добри за експериментирање и разни акробации.
Домат
И на крај, доматот. Не е овошје но жените кои наликуваат на доматот преполни се со жубов во животот и ужуваат со полни батерии во него.За да видите каква е една жена во креветот, не морате да ја „вкусите“ под чаршавот. За такво нешто ви е потребно само едно остро око ко

Пронајдете не на следниве мрежи: