Споредба: iPhone 5s/5c vs Galaxy Note 3 vs Moto X vs Galaxy S4 vs HTC One

Loading...

Како што сите знаеме, пред два дена беа претставени двата нови уреди на Apple, iPhone 5s и iPhone 5c.Денеска ќе направиме една споредба на перформансите со најдобрите андроид телефони на пазарот. Спецификациите се извлечени директно од официјалните сајтови на производителите. Неколку работи недостасуваат, како Ram меморија и батерија, но ќе се обидеме набрзо да ги пополниме.

Преземено од: GSM.МКДенеска ќе направиме една споредба на перформансите со најдобрите андроид телефони на пазарот. Спецификациите се извле

loading...
Loading...