Срам за САД: Клинтон во придружба на две проститутки!

Поранешниот претседател на САД Бил Клинтон неодамна е фотографиран во придружба на две проститутки.Фотографијата е направена на една добротворна забава, а девојките се две легалнипроститутки од Невада, познати како Ава Адора и Барби Герл.
Клинтон прв пат предизвика хаос уште како претседател, кога јавноста дозна за неговата афера на Моника Левински. Но, тоа не му е единствениот грев од минатото. Беше критикуван и за фотографиите со актерки од „филмовите за возрасни“.Фотографијата е направена на една добротворна забава, а девојките се две легалнипроститутки од Невада, познати како Ава Адора и Барби Герл.

Пронајдете не на следниве мрежи: