СРАМОТА: Сопругот на Тања Савиќ…

Loading...

Тања Савиќ пред два месеци договорила настап  за Нова година во хотелот „Палисад“ на Златибор и тој аранжман ќе го наплати 8.000 евра! Но, пред неколку дена пејачката и нејзинот сопруг се пресметале и сфатиле дека  можеле многу подобро да  „заработат“, и дека таа цифра е мала,со оглед на тоа дека се работи за најлудата ноќ, кога пејачите земаат најголем хонорар.Уште и кога на сето тоа ќе се додаде интересирањето за нејзиниот настап на Златибор, им било јасно дека се „зезнале“. Затоа нејзиниот сопруг Душан Јованчевиќ, кој воедно е и нејзин менаџер, се обидел да извади уште неколку илјади евра за новогодишната тезга.

„Кога преговарале за цената за настапот со сопствениците на хотелот Тања и Душан без размислување прифатиле да пее за 8.000 евра. Тогаш мислеле дека нема да добијат подобра понуда, но, за време на учеството во шоу програмата “Твоето лице звучи познато“, цената на Тања и скокнала, па така погрешиле и многу се покајале. Душан неодамна без срам го побарал сопственикот на хотелот и се обидел да извади барем уште 2000 евра, и така да закружат цифра од 10.000 евра“, открива извор близок на пејачката.Уште и кога на сето тоа ќе се додаде интересирањето за нејзиниот настап на Златибор, им било јасно дека се „зезнале“. Затоа нејзиниот с

loading...
Loading...