Срце да ти застане: Ќерката на Гоца Тржан се качува по висока тврдина а таа „мртва ладна“?!

Loading...

Мојата ќерка- храбра, одчучна, внимателна- Се пофали Гоца Тржан со фотографијата на нејзината ќерка на својот Твитер профил.Гоца Тржан ја пуштила својата ќерка Лена (7) да се качува по незаградената тврдина додека таа мирно стоела и фотографирала.
„Мојата ќерка- храбра, одлучна и внимателна“- се пофали Гоца додека мирно стоела и ја гледала Лена како се качува.

Ќерката на Иван Маринковиќ и Гоца Тржан важи за немирно дете, но е доста внимателна штом нејзината мајка ја пуштила да се качува по таква тврдина.Гоца Тржан ја пуштила својата ќерка Лена (7) да се качува по незаградената тврдина додека таа мирно стоела и фотографирала.
„Мојата ќ

loading...
Loading...