Сред Скопје се скандира „Голема Албанија“ и „УЧК“

Loading...

На голем видео бим кој е лоциран во близина на плоштадот Скендербег, се следи квалификацискиот дуел помеѓу репрезентациите на Македонија и АлбанијаОсвен во Струмица, за фудбалската репрезентација на Албанија се навива и во Скопје.
На голем видео бим кој е лоциран во близина на плоштадот Скендербег, се следи квалификацискиот дуел помеѓу репрезентациите на Македонија и Албанија.
Добро познатиот декор каде доминираат албанските зманиња, фановите на гостинската репрезентација го зачинија и со повремено скандирање на “Голема Албанија” и “УЧК”, пренесува Вечер.Освен во Струмица, за фудбалската репрезентација на Албанија се навива и во Скопје.
На голем видео бим кој е лоциран во близина на плоштадо

loading...