Среќа што остана жив: Адријан Гаџа си го стави животот во опасност-ВИДЕО

Loading...

Малкумина од нас би имале храброст да го направат тоа што го направи познатиот пејач Адријан Гаџа.Можеби некој ќе каже храброст, а друг лудост, меѓутоа, познатиот пејач очигледно е голем зависник од адреналин.

 
A video posted by Adrian Gaxha (@adriangaxha) on Sep 4, 2016 at 5:43am PDT

Можеби некој ќе каже храброст, а друг лудост, меѓутоа, познатиот пејач очигледно е голем зависник од адреналин.

loading...