Среќен роденден Павел Атман!

Погледнете колку години полни Атман…Средниот бек на Металург Павел Атман денеска полни 27 години.
Среќен ти роденден Павел. Ти посакуваме да ти се исполнат сите желби, ти посакуваме челично здравје и многу нови спортски успеси.
Извор: РК МеталургСредниот бек на Металург Павел Атман денеска полни 27 години.
Среќен ти роденден Павел. Ти посакуваме да ти се исполнат сите желби, ти поса

Пронајдете не на следниве мрежи: