„Среќна Нова 1915 Година“: Весна Змијанац со гаф на годината!

Loading...

Популарната пејачка занесена сакајќи да ја честита Новата 2015 година, утна за „само“ 100 години!Весна Змијанац толку многу се занела, сакајќи да им честита Нова година на гледачите на емисијата „Ексклузив“ на ТВ Прва, таа го направи еден од најголемите гафови во последно време, не само кога е во прашање естрадата.
Пејачката сакаше да посака среќна Нова 2015 година, но, наместо тоа, се врати во првата светска војна.Весна Змијанац толку многу се занела, сакајќи да им честита Нова година на гледачите на емисијата „Ексклузив“ на ТВ Прва, таа го направ

loading...
Loading...