Српска династија: Еве со кого се гледа ќерката на Цеца!

Loading...

Откако Вељко се вери со Маша, неговата сестра Анастасија започнала врска со братот на идната снашка.Ќерката на Цеца Ражнатовиќ, Анастасија(16) е во љубовна врска со Костадин Терзиќ(22) синот на Звездан Терзиќ. Љубовта на овие двајца млади не би била спорна ако неговата сестра Маша и Вељко не се верени.
Сепак, ни Анастасија ни Костадин не замеруваат за негативните коментари и целото свое слободно време го поминуваат заедно. Тие се заљубени еден во друг и не го кријат тоа. А, Анастасија на својот Фејсбук профил веднаш известила дека е во врска со него.

Цеца не била расположена да искоментира на оваа врска на нејзината ќерка, па затоа ги одбивала сите пораки и повици. Од друга страна јавно ја поддржала врската помеѓу нејзиниот син Вељко и Маша Терзиќ и открила дурии дека бирала прстен со ој нејзиниот син ќе ја вери девојката. Ќерката на Цеца Ражнатовиќ, Анастасија(16) е во љубовна врска со Костадин Терзиќ(22) синот на Звездан Терзиќ. Љубовта на овие двајца млади не би би

loading...
Loading...