Српска пејачка банкротирала: Нема пари да сними ни една песна?!

Loading...

Милена Чераниќ е само еден од доказите дека економската криза не ги заобиколува и јавните личности. Бидејќи пројде одреден период од која ја издаде својата последна песна, таа е свесна дека е време публиката да ја изненади со некоја нова нумера, но….

Уште откако таа си отишла од „Гранд“ Милена самата си ги финансирала своите работи. Таа се навикнала на тоа сама да си ги плаќа песните и спотовите, но моментално западнала у мала финансиска криза.
Бидејќи нема моментално доволно финансии таа замолила една музичка продукција да им плати за песната и спотот со процент од настапот.Бидејќи пројде одреден период од која ја издаде својата последна песна, таа е свесна дека е време публиката да ја изненади со некоја нова нумера, н

loading...
Loading...