Српската пејачка Тина со трогателна порака до Синан Сакиќ

Loading...

Српската пејачка Тина Ивановиќ која и самата помина низ тешки моменти, упати зборови за поддшка на Синан Сакиќ кој моментално е во болница и се бори со тешка болест на јетрата.И таа самата се избори со тумор на дојката, па сега му порача нему: “Издржи легендо, Поддршка за Синан, сите да се помолиме за негово здравје.”И таа самата се избори со тумор на дојката, па сега му порача нему: “Издржи легендо, Поддршка за Синан, сите да се помолиме за негово здравје.”

loading...