Српската старлета Анџела доживеа страшна сообраќајка

Познатата српска старлета со потекло од Македонија, Анџела Вештица, имаше тешка сообраќајка со својот автомобил.Таа била со другарка во автомобилот, а двете со повреди завршиле на Ургентен.
Анџела се чувствувала многу лошо и не можела да зборува.Таа била со другарка во автомобилот, а двете со повреди завршиле на Ургентен.
Анџела се чувствувала многу лошо и не можела да зборува.

Пронајдете не на следниве мрежи: