Штабовите на ВМРО- ДПМНЕ преполни!

Loading...

Преполни се штабовите на ВМРО-ДПМНЕ вечерва, по насоката на централата на партијата за одржување на состаноци на општински комитети.Предвидените состаноци прераснуваат во собири и просториите се претесни да ги соберат сите лица кои сакаат да присуствуваат.
Покрај членови на партијата, забележливо е дека има присуство и на граѓани кои не се партиски членови, но пристапуваат кон собирите, известуваат нашите репортери.
Според нив, атмосферата била позитивна и се чувствувала голема енергија помеѓу приситните кои се револтирани од обидот на СДСМ за предавство на националните и државни интереси.
Фотографиите кои ги објавуваме се само дел од општинските комитети. КУРИР ќе продолжи да објавува информации од состојбата во поголем број градови.
Битола

Берово

Гази Баба

Охрид

Крива Паланка

Прилеп
Предвидените состаноци прераснуваат во собири и просториите се претесни да ги соберат сите лица кои сакаат да присуствуваат.
Покрај членови

loading...