Станавте нерасположени? Погледнете ја оваа преслатка галерија…

Во август 2012 година е роден првиот светски познат „liliger“ во зоолошката градина во Новосибирск во Русија. Оваа раса е вкрстување по

Пронајдете не на следниве мрежи: