Станија ја представи својата прва песна и спот кој не е за оние под 18 години!

Loading...

Станија го представи својот прв сингл-  спот за песната Главни актери! Овој  високобуџетен спот е снимен во Турција! Не  е тешко да се пресмета колки  ќини овој спот ако  се има во  вид дека во  Кемер отпатувале 10 лица кои  биле сместени  во  вили во еден од најлуксузните хотели!Песната ја правел најпознатиот авторски тим кој ги потпишува и хитовите на Цеца Ражнатовиќ-  аранжманот и композицијата Дамир хандановиќ и текст  марина Туцаковиќ.
„Пезадоволна сум и  верувам дека и  моите фанови  ќе бидат воодушевени бидејќи имаме навистина глем летен  хит“, изјавила Станија.Песната ја правел најпознатиот авторски тим кој ги потпишува и хитовите на Цеца Ражнатовиќ-  аранжманот и композицијата Дамир хандановиќ и тек

loading...