Станија ќе се мажи?

Loading...

За српскиот магазин „Ало“ старлетата Станија изјавила дека наредната година ќе се мажи, бидејќи конечно го пронашла совршениот невестински фустан за себе на Таа изјавила дека за прв пат облекува венчаница и дека се почувствувала прекрасно како „Пепелашка“ и дека можеби е тоа така затоа што се чувствува заљубено.
Но, што ќе каже Филип Панајотовиќ за оваа изјава? Изгледа дека треба што побрзо да ја носи Станија пред олтар!Таа изјавила дека за прв пат облекува венчаница и дека се почувствувала прекрасно како „Пепелашка“ и дека можеби е тоа така затоа што с

loading...
Loading...