Станија лудува во српските кафани

Loading...

Пред два дена заврши сесијата на Економскиот факултет во Нови Сад, каде како што дознаваат српските медими, Станија ги положила своите испити, со две осмици и две десетки.
Уште истиот ден, прекрасната старлета ги посетила околните кафеани со цел да го прослави својот успех. Таа ја викнала музиката да и пее на увце и ги лепела музичарите со пари.
Како што пренесуваат српските медиуми, една од нејзините омилени песни која често се свирела таа ноќ била „Prokleta je Amerika“, која секогаш ја посветува на својот татко, кој починал во раните деведесети години во војната во Босна и Херцеговина. Пред два дена заврши сесијата на Економскиот факултет во Нови Сад, каде како што дознаваат српските медими, Станија ги положила своите испити, со д

loading...