Станија наплаќа по 1000 евра за гостување по клубови!

Станија има гостувања секоја недела во дискотеките. Се појавува, им посакува добра вечер и одлично поминување и за тоа ја плаќаат по 1.000 евра.Старлетата Станија добро го наплатува секое свое излегување во некој ноќен клуб. Претходно ја плаќале многу помалку, а сега таа цифра е огромна односно сума на која би можеле да и позавидат и многу пејачи и пејачки, кои пејат во истите клубови.
„Станија има гостување секоја недела во дискотека како гостин и многу е барана.Се појавува им посакува добро да си поминат и за тоа ја плаќаат 1.000 евра….
Повеќе на TZM.MKСтарлетата Станија добро го наплатува секое свое излегување во некој ноќен клуб. Претходно ја плаќале многу помалку, а

Пронајдете не на следниве мрежи: