Станија се пофали со туѓ задник!

Loading...

Старлетата Станија направила огромна грешка кога на својот инстаграм профил објавила слика со задник.
За да не биде срамот поголем, фитнес инструкторот Кристина од Ниш си го препознала.Една од најпознатите старлети Станија Добројевиќ, која се има прославено со промовирање на слики од нејзините бујни силиконски гради и затегнат задник, неодамна направи непростлив „пропуст“ и на социјалните мрежи објави фотографија од добро затегнат задник кој се претпоставува дека е нејзин, а потоа веднаш се дозна дека тој и припаѓа на мускулестата фитнес тренерка Кристина од Ниш.
Таа немала во план дека оваа згодна тренерка ќе ја препознае фотографијата и сето ова ќе се обелодени на фб. 

 „Задницата е моја и на мојата сопруга Кристина. Немаме ништо против тоа што Станија е одушевена од резултатите на нашата напорна работа и тренинг принципи. Наша специјалност е подобрување на глутеалната регија, па со задоволство би и помогнале на Станија да заслужи една ваква.“ – изјавил сопругот на фитнес тренерката Немања Крстиќ.
Станија кога увидела дека се дознало за нејзинот срам, веднаш ја тргнала објавата.Една од најпознатите старлети Станија Добројевиќ, која се има прославено со промовирање на слики од н

loading...
Loading...