Станија се стопи, не личи на себе

Станија објави фотографија на социјалните мрежи на која   се гледа дека значително ослабелаСтанија Добројевиќ се наоѓа во Америка. Таа за две недели загубила пет килограми, а со тоа се пофали на социјалните мрежи. Дефинитвно Станија се стопи.
Станија Добројевиќ се наоѓа во Америка. Таа за две недели загубила пет килограми, а со тоа се пофали на социјалните мрежи. Дефинитвно Станија се ст

Пронајдете не на следниве мрежи: