Станија за кого тоа се соблекуваш? Старлетата објавила селфи, а ОВОЈ ДЕТАЛ не го забележала

Loading...

Станија Добројевиќ на Инстаграм објавила фотографија каде позира со секси престилка, но нешто ѝ се испуштило додека го правела ова провокативно селфи.Сатрлетата веројатно не сметала на тоа дека во рефлексијата на вратата ќе се види силуета на маж во костум. Токму тоа и се запрашале нејзините фанови кои го забележале мажот кој стои пред неа.
Едни ѝ упатиле навреди на сметка на оваа фотографија, додека други напишале дека Станија е слободна девојка и може да биде со кого сака. Останува да почекаме победничката на „Фарма 6“ да се огласи и да дознаеме кој е мажот во позадина.
Сатрлетата веројатно не сметала на тоа дека во рефлексијата на вратата ќе се види силуета на маж во костум. Токму тоа и се запрашале нејзините фано

loading...
Loading...