Стаорец кој се тушира како човек

Loading...

Интернетот има нова ѕвезда, перуански стаорец кој се тушира како човек ги полуде социјалните мрежи.Видеото настанало во Перу, а истото го снимал ДЏ Хозе Кореа кој опишал што се случувало додека стаорецот се бањал во мијалникот.
-Стоеше како човек, не можев да верувам. Така беше околу 30 секунди, а потоа избега. Мислам дека само сакаше добро да се избања. Никогаш не би го повредил, па го снимав и пуштив да замине, велли Хозе за светските медиуми.
 
Видеото настанало во Перу, а истото го снимал ДЏ Хозе Кореа кој опишал што се случувало додека стаорецот се бањал во мијалникот.
-Стоеше ка

loading...
Loading...