Стар пар одлучил да ја продаде куќата по 76 години, купувачите уште на врата останале зачудени од…

Loading...

Стар пар одлучил да ја продаде куќата по 76 години, купувачите уште на врата останале зачудени од…Пред точно 76 години, најстариот австралиски брачен пар, Том(103) и Џин(100), купиле куќа во Сиднеј во која со семејството живеле 76 години. Подоцна одлучиле да се преселат во дом за стари лица.
Потенцијалните купувачи, кои биле луѓе со големо срце, ги фасцинирало тоа што таа куќа не била променета воопшто, односно била сочувана во оригиналната состојба онаа од 1938 година. 
Целата куќа низ годините воопшто не била променета. Пред точно 76 години, најстариот австралиски брачен пар, Том(103) и Џин(100), купиле куќа во Сиднеј во која со семејството живеле 76 години. Подоцн

loading...